Βασικό μενού
Your Cart

Bluetooth

Baseus Type 7 AUX Car Bluetooth Receiver για Αναπαραγωγή Μουσικής / Κλήσεις στο Αυτοκίνητο.Το απόλυτο gadget που χρειάζεστε για το αυτοκίνητό σας! Ασύρματος πομπός αυτοκινήτου που συνδυάζει bluetooth ανοικτής ακρόασης για να πραγματοποιείτε και να λαμβάνετε κλήσεις handsfree και MP3 player.Μπορείτε ..
10,00€
Χωρίς ΦΠΑ:10,00€
Επισκόπηση προϊόντος: Το μονοφωνικό ακουστικό bluetooth UA24 διαθέτει ένδειξη LED καθώς και φωνητική ειδοποίηση Beep μέσω των οποίων προειδοποιεί τον χρήστη όταν η συσκευή βγαίνει εκτός εμβέλειας. Η σύνδεση πολλαπλών σημείων επιτρέπει τη σύνδεση με 2 διαφορετικές συσκευές. Τέλος, διαθέτει λειτο..
24,90€
Χωρίς ΦΠΑ:24,90€
Επισκόπηση προϊόντος: Το στερεοφωνικό Ακουστικό Bluetooth iXchange UA28 με δόνηση είναι ένα νέο καινοτόμο προϊόν. Περιλαμβάνει ένα επιπλέον ακουστικό και έναν προσαρμογέα micro USB σε 3,5 mm για να χρησιμοποιήσετε τα δικά σας ακουστικά! Απολαύστε στερεοφωνική μουσική HD ή κάντε κλήσεις hands-fr..
28,90€
Χωρίς ΦΠΑ:28,90€
Τα ακουστικά WK Design TWS-V21 είναι εξοπλισμένα με το πιο πρόσφατο τσιπ Bluetooth V5.0. Είναι εντελώς ασύρματα, χωρίς καλώδιο να τα συνδέει, είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας υλικά και σας παρέχουν εξαιρετική ποιότητα ήχου.Είναι ελαφρά, μικρά σε μέγεθος και διακριτικά, καθιστώντας τα ιδιαίτ..
28,90€
Χωρίς ΦΠΑ:28,90€
Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)
Cookies
Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα χρησιμοποιεί cookies για τη γρηγορότερη και αποδοτικότερη φόρτωση της ιστοσελίδας.