Κατηγορίες
Your Cart

Beper PE.800 Χύτρα Ταχύτητας από ανοξείδωτο ατσάλι 6L

Beper PE.800 Χύτρα Ταχύτητας από ανοξείδωτο ατσάλι 6L
Νέο
Beper PE.800 Χύτρα Ταχύτητας από ανοξείδωτο ατσάλι 6L
49,90€
Χωρίς ΦΠΑ: 49,90€
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • Κατακευαστής: Beper
  • Κωδικός προϊόντος: PE.800

Beper PE.800 Χύτρα Ταχύτητας από ανοξείδωτο ατσάλι 6L


Ποτέ ξανά η μαγειρική δεν υπήρξε τόσο ευχάριστη και απλή υπόθεση! 
Ποτέ ξανά δε συνδυάστηκαν με τόση επιτυχία η ταχύτητα με την εξοικονόμηση ενέργειας!
Η Beper φροντίζει να αναβαθμίσεις τις μαγειρικές σας συνήθειες παρουσιάζοντάς σας τη Χύτρα Ταχύτητας PE.800. Η μέθοδος γρήγορου μαγειρέματος διατηρεί αναλλοίωτη τη θρεπτική αξία των τροφίμων σφραγίζοντας τις βιταμίνες εσωτερικά, ειδικά τις υδατοδιαλυτές, αφού τα τρόφιμα δε βράζουν για πολλή ώρα. Κατασκευασμένη από 18/10 ανοξείδωτο ατσάλι εγγυάται την ομοιόμορφη κατανομή θερμότητας για εξαιρετικά γρήγορα και γευστικά αποτελέσματα. Η στιβαρή κατασκευή και η ποιότητά της εγγυώνται διαχρονική χρήση χωρίς ιδιαίτερες ανάγκες φροντίδας. 
Ο ενισχυμένος πάτος της αποτελούμενος από 3 στρώματα εξασφαλίζει ισχυρή αντικολλητική ιδιότητα καθιστώντας το πλύσιμο της παιχνιδάκι. Επιπλέον, θα μειώσει αισθητά το μαγειρικό λίπος που χρησιμοποιείτε για απίστευτα υγιεινό μαγείρεμα απαλλαγμένο από περιττά λιπαρά και θερμίδες. 
Το άνοιγμα και το κλείσιμό της είναι εξαιρετικά απλό, σε αντίθεση με τις κοινές χύτρες ταχύτητας που διαθέτουν σύνθετα συστήματα. Το επαναστατικό καπάκι διαθέτει σύστημα κλεισίματος ασφαλείας και ειδική βαλβίδα ασφαλείας για εκτόνωση της εσωτερικής πίεσης. Οι λαβές και ο άξονας στο καπάκι είναι κατασκευασμένα από χαλκό για ανθεκτικότητα στη θερμότητα και ασφαλές άγγιγμα. Είναι κατάλληλη και για επαγωγική εστία.
Προτεραιότητα μας η ποιότητα, έμπνευσή μας η καινοτομία, υπόσχεση μας η τήρηση και των δύο στα σκεύη μας!

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας χρησιμοποιούμε cookies για γρηγορότερη περιήγηση στη σελίδα μας αλλά και τη σωστή λειτουργία. Όροι Χρήσης.