Μενού
Your Cart

Γενικά θέματα

12 Μαΐ Πληροφορίες για Tempered Glass
0
Καλωσορίσατε στον οδηγό για τα Tempered GlassΟδηγός Αγοράς:Για την σωστή επιλογή του tempered glass δημιουργήσαμε αυτό τον οδηγό, ώστε να γνωρίζετε κάποια βασικά πράγματα σχετικά με το τι χρειάζεστε πραγματικά.Το tempered glass είναι η επόμενη γεν..
06 Οκτ Υπενθύμιση απόσυρσης ταμειακών μηχανών
0 216
Αγαπητέ συνεργάτη,Σας υπενθυμίζουμε για μια ακόμα φορά ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η αντικατάσταση των παλαιών ταμειακών μηχανών όσο και η αναβάθμιση των νεότερων με καταληκτική ημερομηνία 31/10/2020 – τέλη Οκτωβρίου.Προτείνουμε να κινηθείτε ενεργά στην..
22 Ιουλ Παράταση έως τις 31 Οκτωβρίου για την απόσυρση ταμειακών μηχανών
iCenter 0 422
Παρατείνεται μέχρι τις31 Οκτωβρίου 2020η προθεσμία για την απόσυρση των ταμειακών μηχανών, που δεν μπορούν να συνδεθούν online με την ΑΑΔΕ, καθώς και η προθεσμία για την αναβάθμιση των τεχνικών προδιαγραφών των ΦΗΜ.Η παράταση των προθεσμιών, που προβ..
02 Ιουλ Αναβάθμιση ταμειακών μηχανών έως 31 Ιουλίου
iCenter 0 294
Νομοθετήθηκε η υποχρεωτική αναβάθμιση για μοντέλα ΦΤΜ, τα οποία δεν αποσύρονται και δε συμμορφώνονται με τις προδιαγραφές της τελευταίας Π.Ο.Λ., με καταληκτική ημερομηνία αναβάθμισης την Παρασκευή 31/07/2020.Η παράταση της υποχρεωτικής απόσυρσης και ..
Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)
Cookies
Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα χρησιμοποιεί cookies για τη γρηγορότερη και αποδοτικότερη φόρτωση της ιστοσελίδας.