Κατηγορίες
Your Cart

Πληροφορίες για Tempered Glass

Καλωσορίσατε στον οδηγό για τα Tempered Glass

Οδηγός Αγοράς:
Για την σωστή επιλογή του tempered glass δημιουργήσαμε αυτό τον οδηγό, ώστε να γνωρίζετε κάποια βασικά πράγματα σχετικά με το τι χρειάζεστε πραγματικά.
Το tempered glass είναι η επόμενη γενιά της μεμβράνης, η οποία δημιουργήθηκε για να προστατεύει πιο αποτελεσματικά την οθόνη του κινητού, αφού ο δείκτης σκληρότητας είναι μεγαλύτερος.

Προσοχή:

Από tempered glass σε tempered glass μπορεί να υπάρχουν μεγάλες αποκλίσεις ανάλογα με τον κατασκευαστή. Αυτές οι διαφορές μπορεί να είναι ως προς το μέγεθος ή τις εγκοπές που μπορεί να έχουν για το ηχείο ή την κάμερα. Καλό θα ήταν πριν αγοράσετε κάτι να μιλήσετε με τον πωλητή, ώστε να σας στείλει μια φωτογραφία του πραγματικού προϊόντος ( στις περισσότερες περιπτώσεις οι υπάρχουσες είναι ενδεικτικές), όπως και να σας πει τις ακριβείς διαστάσεις του.
Θα πρέπει επίσης να προσέχετε εάν θέλετε να καλύπτει την πλήρη επιφάνεια της οθόνης. Σε περίπτωση που το κινητό σας είναι Curved θα επιλέξετε ένα Curved tempered glass. Αν θέλετε να καλύψετε μόνο την ευθεία επιφάνεια, τότε θα επιλέξετε το Flat.


Flat ή Curved ?
Όσον αφορά την επιλογή αυτή, εξαρτάται καθαρά από το τι σας αρέσει και πώς θέλετε να χρησιμοποιείτε το κινητό σας. Παρακάτω σας παρουσιάζουμε κάποια στοιχεία για να σας βοηθήσουμε στην επιλογή σας:
Το flat tempered glass είναι η πρώτη γενιά και καλύπτει την ευθεία επιφάνεια της οθόνης, ενώ το Curved είναι η δεύτερη και καλύπτει και  τα κυρτά άκρα της οθόνης.
•    Σε περίπτωση που θέλετε να χρησιμοποιήσετε θήκη, ιδανική επιλογή είναι το Flat, καθώς οι περισσότερες καλύπτουν τα κυρτά άκρα και ένα curved θα ξεκολλούσε.
•    Αν δε βάλετε θήκη καλό θα ήταν να βάλετε το curved, αφού καλύπτει την οθόνη σε ολόκληρη την επιφάνειά της.
Η προστασία της οθόνης είναι η ίδια και στις δύο περιπτώσεις. Η απόφαση… δική σας!


Τοποθέτηση:
•    Βγάζουμε προσεκτικά από τη συσκευασία το tempered glass  μαζί με τα 2 πανάκια καθαρισμού.
•    Έπειτα ανοίγουμε  το πανάκι πάνω στο οποίο αναγράφεται το “wet” (υγρό) και καθαρίζουμε απαλά και χωρίς να πιέζουμε, έως ότου δεν υπάρχει κάποιο στίγμα την οθόνη.
•    Επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία και με το στεγνό πανάκι “dry” και με περισσότερη προσοχή, ώστε να μην μείνει ούτε κάποιο χνούδι πάνω και μας δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα στη συνέχεια.
•    Στη συνέχεια πιάνουμε προσεκτικά το τζάμι από τις δύο άκρες και αφαιρούμε την προστατευτική ζελατίνη. Προσέχουμε να μην αγγίξουμε την επιφάνεια και αφήσουμε κάποια δαχτυλιά.
•    Από την πλευρά που βγάλαμε την προστατευτική ζελατίνη τοποθετούμε το tempered glass πάνω στο κινητό με ακρίβεια, σύμφωνα με τις εγκοπές και τα περιθώρια που χρειάζονται για το ηχείο, κάμερα και buttons (ανάλογα με το κινητό). Τέλος, πιέζουμε ελαφρώς στο κέντρο και έπειτα στα άκρα μέχρι να φύγουν οι φυσαλίδες που μπορεί να δημιουργηθούν.


Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας χρησιμοποιούμε cookies για γρηγορότερη περιήγηση στη σελίδα μας αλλά και τη σωστή λειτουργία. Όροι Χρήσης.