Βασικό μενού
Your Cart

Οργάνωση καλωδίων

Κατάλληλος για κρέμασμα καλωδίων ή μικρών τσαντώνΜέγιστο βάρος φορτίου: 400gΜικρό και πρακτικό μέγεθοςΚατάλληλο για γυαλί, μέταλλο, δέρμα, λευκό τοίχο, ξύλο, κεραμικά πλακίδια κ.λ.π...
3,80€
Χωρίς ΦΠΑ:3,80€
Ugreen  διοργανωτής καλωδίων 2mΕπαναχρησιμοποιήσιμο και μπορεί να κοπεί ελεύθερα, όπως χρειάζεστεΙδανικό για τη διατήρηση όλων των ειδών καλωδίων καλά οργανωμένων και τακτοποιημένων στη θέση τουΥλικό: PP + flanelΜήκος: 2μ..
3,90€
Χωρίς ΦΠΑ:3,90€
Τα δεματικά οργάνωσης καλωδίων της Ringke είναι κατασκευασμένα από σιλικόνη με αποτέλεσμα να μην τραυματίζουν τα καλώδια τα οποία δένουν.Διακριτικά, πολύχρωμα και κυρίως πολύ πρακτικά και εύκολα , σας προσφέρουν μια άμεση λύση στη διαχείριση των καλωδίων σας και ταυτόχρονα μια όμορφη εικόνα στο μάτι..
7,00€
Χωρίς ΦΠΑ:7,00€
Κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας σιλικόνη, κατάλληλα για τους περισσότερους τύπους καλωδίων (στρογγυλά, επίπεδα, πλεγμένα κ.λπ.). Εύκολη εγκατάσταση και χρήση. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να τα επικολλήσετε σε γραφεία, τραπέζια και άλλα έπιπλα και στη συνέχεια να συνδέσετε καλώδια. Κρα..
11,20€
Χωρίς ΦΠΑ:11,20€
Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)
Cookies
Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα χρησιμοποιεί cookies για τη γρηγορότερη και αποδοτικότερη φόρτωση της ιστοσελίδας.