Κατηγορίες
Your Cart

iCenter

Refurbished Desktop & Laptop κορυφαίων Brand

Εγγύηση ποιότητας & σωστής λειτουργίας
Κατακευαστής: iCenter Κωδικός προϊόντος: iC-Tim
Πρόγραμμα εμπορικής διαχείρισης για καταχώρηση & εκτύπωση παραστατικών μέσω υπολογιστή εύκολα και γρήγορα.Δυνατότητες:Αναζήτηση ΑΦΜ μέσω GSIS και ενημέρωση στοιχείων Καρτέλας ΠελάτηΚαταχώρηση Πελατών, Προϊόντα, ΠαραστατικάΕκτύπωση Καρτέλας ΠελάτηΚαταχώρηση Παραστατικού με χρήση BarcodeΔυνατότητα..
560,00€ Χωρίς ΦΠΑ:451,61€
Κατακευαστής: iCenter Κωδικός προϊόντος: S-001
Το προσωπικό το iCenter είναι πάντα στη διάθεση σας ώστε να σας εξυπηρετήσει για οποιοδήποτε πρόβλημα η απορία έχετε.Τι περιλαμβάνεται στην υπηρεσία:Απομάκρυνση κακόβουλου λογισμικου & εγκατάσταση AntivirusΒελτιστοποίηση Η/ΥΕγκατάσταση βασικών προγραμμάτων ή επιλογή σαςΡύθμιση και παραμετροποίησ..
10,00€ Χωρίς ΦΠΑ:8,06€
Κατακευαστής: iCenter Κωδικός προϊόντος: S-003
Αναλαμβάνουμε όλα τα μοντέλα:Smartphone της AppleLaptopΥπολογιστές DesktopΤι περιλαμβάνεται στην υπηρεσία:Παραλαβή συσκευής από το χώρο σαςΈλεγχος & Διάγνωση προβλήματοςΕπιστροφή συσκευής  στον κάτοχο..
8,00€ Χωρίς ΦΠΑ:6,45€
Κατακευαστής: iCenter Κωδικός προϊόντος: 00610
Είναι γεγονός ότι πολλές επιχειρήσεις σήμερα  χρειάζονται ένα λογισμικό software για να τιμολογούν και να εκδίδουν μια απόδειξη ή τιμολόγιο. Οι ανάγκες τους είναι ακριβώς αυτές και δεν χρειάζονται κάποιο εμπορικό ή E.R.P με δύσκολα menu και ίσως πολύπλοκα στατιστικά και δυνατότητες που η επιχεί..
124,00€ Χωρίς ΦΠΑ:100,00€
Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας χρησιμοποιούμε cookies για γρηγορότερη περιήγηση στη σελίδα μας αλλά και τη σωστή λειτουργία. Όροι Χρήσης.